Caldeirada - Portugese Vissoep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook en voeg de port toe. Verhit de olijfolie en fruit gedurende 10 min. de uisnippers en knoflook erin. Roer de tomatenpuree erdoor. Proef of er peper en zout bij moet. Giet er de gloeiend hete bouillon bij en laat het geheel aan de kook komen. Leg de stukken vis in de soep en laat ze een paar minuten meekoken tot ze gaar zijn. Doe er van het vuur af de garnalen en / of mosselen bij.

Caldeirada - Portugese Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Caldeirada
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caldeirada Portugesa
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caldeirada : Visstoofpot Uit De Algarve
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caldeirada Rapida
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept