Cordon Bleu Van Zeeduivel En Chorizo Met Rucola En Aardappel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde aardappelen gaar. Maak een puree met de aardappelen, 1 eigeel, melk en muskaatnoot. Breng op smaak met peper en zout. Meng de aardappelpuree met de room en 3 eigelen. Spatel er vervolgens 4 eiwitten onder en voeg de parmezaan toe. Beboter 4 ovenschaaltjes, bestuif ze met bloem en klop ze uit zodat alle overtollige bloem eruit valt. Vul de schaaltjes voor 2/3 met puree en zet ze gedurende 30 min in een voorverwarmde oven op 220?C. Snijd de zeeduivel in fijne plakjes en leg er telkens een stukje chorizo tussen: 100 g zeeduivel en 3 plakjes chorizo per persoon. Leg de cordon bleu?s van zeeduivel op zilverpapier en gaar ze gedurende 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180?C. Was de rucola, verwijder de steeltjes, kruid met peper en zout en meng er een scheutje olijfolie en een scheutje balsamico-azijn onder. Leg een beetje sla op een bord. Schik er een torentje van aardappelsouffle en cordon bleu op.

Cordon Bleu Van Zeeduivel En Chorizo Met Rucola En Aardappel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept