Bouride Bon Bouche

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-20 gr gesneden zeeduivel per persoon -graten,wassen,drogen,hakken -bouquet wassen -fijngesneden bouquet aanzetten in de olie -graten aanzetten -water erop -30 minuten trekken -passeren -voeg per persoon 1 volle eetlepel aioli toe en laat de zeeduivel gaar worden in de soep -leg de vis in een diep bord -maak de soep verder op smaak met pernod ,cayennepeper,zout -bind af met de liason en klop schuimig(bamix) -schep in het bord en garneer af met gehakte peterselie -serveer er croutons en aioli bij

Bouride Bon Bouche is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

amuse bouche met garnalen
20 min
Bekijk recept
Bouche van scampis en venkel
0 min
Bekijk recept
Amuse-bouche : Mini-spiesjes Van Eendenmagret Met Pruimen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouche Sapin van rivierkreeftjes en prei
0 min
Bekijk recept