Geitekaas-taartje

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Op de bakplaat of bakpapier torentjes maken: eerst een plak aubergine, daarop de paprika leggen, daarop een plak tomaat, daarop de geitenkaar en daarop weer een auberine. Als laatste een plak tomaat. Zorg dat er tussen enkele laagjes wat verse zwarte peper zit. Als laatste bestrijk je de plak tomaat met olijfolie en maal je er nog wat peper overheen. Je strooit een klein beetje geraspte kaas over de torentjes en doet ze 5 minuten in de over, tot de kaas een beetje aan het smelten gaat. Serveer met de pesto eroverheen gedruppeld en de bassilicumblaadjes ter garnering.

Geitekaas-taartje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept

Lauwe Geitekaas Met Tomatenpesto
20-30 min -
Bekijk recept
Geitekaas In Brikdeeg Op Toast
20-30 min -
Bekijk recept
Voorafje Met Geitekaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Geitekaas Met Sesam En Honing/Frambozensaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept