Zeeduivel In Rosti

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Zeeduivel in een beetje olijfolie in 2 minuten rondom aanbakken. Verbrokkel de rostirondjes met een vork en meng ze met de knoflook, de bieslook en evt nog wat provencaalse kruiden. Wrijf de oven schaal in met olijfolie en verspreid ca 1/3 van de aardappelkruim over de bodem. Haal de 4 filets even goed door de olie en leg ze op het aardappelbedje. Dek ze toe met de rest van de rostikruim, druk een beetje aan besprenkel met wat citroensap, bestrooi met (kruiden)zout en peper uit de molen. Leg op elk visstuk een takje tijm of rozemarijn en verdeel wat kleine stukjes boter over de schotel. In de oven in ca 15 minuten af laten bakken.

Zeeduivel In Rosti is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept