Gevulde Aubergines Met Gehakt, Pomodori En Mozzarella

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm een oven op 180 graden
  • 2 Was de aubergines en kook ze ruim water ca. 15 minuten. Neem ze uit het water en laat ze iets afkoelen. Snijd ze in de lengte doormidden. Hol ze uit door met een lepel (of een mesje) er zoveel vruchtvlees uit te scheppen dat er een wand van 1,5 cm dik overblijft. Snijd het uitgeschepte vruchtvlees in piepkleine stukjes
  • 3 Meng het gehakt met peper, zout en het kaneelpoeder en pers de knoflook erboven uit. Verwarm de olijfolie in een hapjespan, en bak hierin het gehakt rul en bruin
  • 4 Voeg de stukjes aubergine toe bak ze 3 minuten mee
  • 5 Voeg de Pomodori wokmix en 3 eetlepels toe en roer het geheel goed door
  • 6 Leg de aubergine bootjes in een ingevette ovenschaal, schep de gehaktvulling erin. Snijd de mozzarella in dunne plakken en verdeel deze over de gevulde aubergines
  • 7 Bak de aubergines in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar en lichtbruin.

Gevulde Aubergines Met Gehakt, Pomodori En Mozzarella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept