Kaas-Bieslookbrood

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220C. Zeef het meel in een grote kom en kneed met de vingertoppen de boter erdoor (niet te lang anders dan wordt het brood taai!). Roer de kaas en de bieslook erdoor. Roer de melk door het water. Maak een kuiltje in het deegmengsel en giet de vloeistof erin, maar bewaar wat voor het bestrijken. Meng alles snel tot een zacht deeg. Kneed het deeg kort op een met bloem bestoven oppervlak, vorm er een cirkel van 20 cm van en leg deze op een ingevette bakplaat. Bestrijk het deeg met melk en bestrooi het met kaas. Bak het brood 15-20 minuten.

Kaas-Bieslookbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-bieslookbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bieslookbrood
0-10 min -
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept