- Bekleed een springvorm (22 - 24 cm doorsnede) met bakpapier. - Haal de beide ijssoorten uit de diepvriezer en laat ze enigszins zacht worden (ca. 20 minuten). - Neem 1/3 gedeelte van het chocoladeroomijs en strijk dit uit in de vorm. - Sprenkel er 2 el koffiecreamlikeur overheen. - Neem vervolgens 1/3 gedeelte van het vanilleroomijs en verdeel dit over het chocoladeroomijs. - Doe dit in totaal 3 maal. - Zet de ijstaart tot vlak voor het serveren terug in de diepvriezer. - Klop de slagroom met 1 - 2 el koffiecreamlikeur en de inhoud van het zakje klopvast. - Maak met de chocoladesticks een klok die op 5 voor 12 staat en garneer met toefjes slagroom. - Serveer de taart iets voor middernacht met brandende koudvuur-sterretjes.
Oudjaarrecept Middernachtspeciaal.* is een recept van Smulweb.nl