Tomaten-pestosoep

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uien en doe er dan de wortelen bij. Doe er wat basilicum bij. Dan voeg je twee lepels pesto di ricotta toe. Doe er dan de bruchettakruiden bij. Goed mengen en er dan de lopende tomatenpuree bij doen. Maak 1,5 liter bouillon met 2 blokjes groentebouillon en 1 blokje rundsbouillon (of oxo). Ongeveer 30 minuten laten koken dan door een zeef doen.

Tomaten-pestosoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pesto (basisrecept)
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept