Heldere Soep

8
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees en mergbeen wassen, in 1 1/2 l zoutwater aan de kook brengen. Kruiden wassen/schoonmaken en fijnsnijden. bouillon afschuimen, peperkorrels en kruiden toevoegen.Op matig vuur 1 1/2 uur laten pruttelen. Voeg er 1/4 l koud water aan toe. Eieren en melk roeren en peper en zout toevoegen. Eiermelk in een ingevette vlakke vorm gieten, toegedekt in een waterbad 15-20 minuten laten gaan. Bouillon dor zeef gieten, opnieuw aan de kook brengen, zout en peper toevoegen. Marjoraan en peterselie wassen, fijnhakkenen in bouillon doen. Eiermengsel uit de vorm storten, sterren eruitsteken. In kommen doen, bouillon eroverscheppen, direkt serveren.

Heldere Soep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept