Vietnamese Noedelsoep

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij 6 lente-uitjes in pijpjes van 2 cm. Breng 7 dl water met het bouillontablet aan de kook. Kook de lente-ui in de bouillon in ca. 4 min. beetgaar en schep ze met een schuimspaan uit de pan. Kook de rijstnoedels kort (volgens aanwijzing op de verpakking) in de bouillon gaar. Schep de noedels uit de bouillon (bouillon bewaren) en verdeel ze over twee ruime soepkommen. Snij intussen de rest van de lente-ui in dunne ringetjes, snij de kipfilet in plakjes en hak de koriander fijn. Verwijder pitjes uit de peper en snij de peper in dunne ringetjes. Voeg koriander en peperringetjes toe aan de bouillon en breng op smaak met suiker en het sap van de limoen. Leg de pijpjes lente-ui en plakjes kip op de noedels. Schenk er de geurige bouillon over en garneer met de ringetjes lente-ui.

Vietnamese Noedelsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Noedelsoep met courgettelinten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Noedelsoep met tofu en oesterzwammen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met krab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept