Vegetarische Kippensoep Met Matzeballen

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water aan de kook. Voeg vervolgens de soeppoeders, het gemberpoeder en de laurierblaadjes toe. Laat het geheel een tijdje doorkoken en voeg 15 min. voor het opdienen de vermicelli en de matzeballen toe. Laat de soep vervolgens nog 15 min. zacht doorkoken waardoor de matzeballen goed gaar worden. Maak op smaak met peper.

Vegetarische Kippensoep Met Matzeballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Joodse kippensoep met matzeballen
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Matzeballen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept