Tuinbonensoep Uit Israel

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olijfolie in een soeppan. Bak de knoflook uit de knijper in de olie en voeg het komijnpoeder, paprikapoeder en cayennepeper toe. Laat alles even meebakken. Voeg de bouillon toe. Breng de bouillon aan de kook. Kook de tuinbonen hierin gaar. Gebruik de foodprocessor, blender of staafmixer om de tuinbonen te pureren, Roer vlak voor het opdienen het citroensap door de soepen roer de korianderblaadjes erdoor. Schep de soep in kommen en giet een beetje olijfolie van eerste persing op de soep en bestrooi met een beetje paprikapoeder.

Tuinbonensoep Uit Israel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinbonensoep Uit Israel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Israel: Salat Hasharon (bleekselderijsalade)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Citrusvruchtsorbet (uit Israel)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Tuinbonensoep Uit Israel
20-30 min -
Bekijk recept

Tuinbonensoep met munt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische tuinbonensoep & gegrild brood met citroenpasta
1 uur-
Bekijk recept
Tuinbonensoep Met Paprika En Komijn
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tuinbonensoep Uit Israel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept