Encebollado De Pescado

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 6 timer Langer dan 2 uur - restaurant Hoofdgerecht link Smulweb.nl print

Ingrediƫnten

Bereiding

Zeef de zeeduivel bouillon in de andere grote pan, deze weer aan de kook brengen en de cassave blokken 20 minuten laten koken. Ondertussen de tonijn in stukken snijden, net als grote dobbelstenen, in een kom brengen en het sap van de twee citroenen egaal erop strooien zodat deze een bruine kleur aannemen. Als de cassave gaar is; de bouillon in de andere pan zeven en de cassave in een kom zetten en laten afkoelen. De bouillon weer aan de kook brengen, de tonijn stukken erin samen met; de tomaat stukjes, saffraan, paprika poeder, komijn, ajinomotto zout en peper. De tonijn gaar koken voor ong. 8 minuten. Daarna de tonijn eruit vissen met de zeef en in een kom laten afkoelen. De snippers bakbanaan laten koken in de bouillon met de 12 gamba′s. Alleen de gamba′s eruit vissen na 8 minuten en in een kom laten afkoelen. Alleen de bouillon moet heet te zijn bij het serveren.
Encebollado De Pescado is een recept van Smulweb.nl

Receptenzoeker