Gazpacho

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de azijn in een pannetje en los de suiker er al roerend in op.Laat dit afkoelen*Ontvel de trostomaten,verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes*Roer de tomatenblokjes door de gezeefde tomaten en roer het azijnmengsel erdoor*Was en halveer de komkommer*nij de komkommer in blokjes,bestrooi ze met zout en laat ze onder druk uitlekken in een vergiet gedurende ca.30 minuten*Scheur de basilicumblaadjes en voeg ze met de komkommerblokjes toe aan het tomatenmengsel.Breng op smaak met zout,peper en tabasco*Laat de soep in ca.3 uur in de koelkast goed koud worden.

Gazpacho is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept