Bloemkoolcurry Met Cashewnoten

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Serveer met linzen of gebakken aardappeltjes. Kook de bloemkoolroosjes met een beetje zout in ongeveer 12 minuten beetgaar en laat de roosjes vervolgens uitlekken. Verhit de olie in een pan en fruit daarin de ui en de lente-ui ongeveer 2 minuten. Voeg kerriepoeder toe en bak dat even mee. Schep de bloemkoolroosjes door het mengsel en laat het geheel goed warm worden. Voeg de cashewnoten toe en bak die even mee.

Bloemkoolcurry Met Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept