-Snij het gezwollen eekhoorntjesbrood in fijne schijfjes en laat het 1 minuut in het weekwater koken. -Bruin in een aparte pot het stoofvlees en de blokjes varkensvlees gedurende 5 minuten in de warme boter. - Voeg zout en peper toe, bestrooi met de bloem en laat nog 5 minuten op middelhoog vuur bakken. -Roer af en toe met een houten lepel opdat het vlees niet zou aanbranden. -Verdeel de stukken vlees over de zuurkool alsook de pruimen, het eekhoorntjesbrood en het kookvocht van de paddestoelen. -Dek af en laat twee uur op een laag vuur sudderen. -Bak de worst in een pan met anti-kleeflaag. -Snij ze in 8 of 16 stukken. -Voeg de worstschijfjes bij de zuurkool. -Besprenkel het geheel met madera en wodka, meng en bedek alles met stukjes salami. - Dek half af en laat nog 30 minuten op een zacht vuur koken. .
Zuurkool Op Poolse Wijze is een recept van Smulweb.nl