Konijn Op Z?n Limburgs

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de konijnendelen hierin en laat ze tenminste een nacht afgedekt in dit azijnmengsel marineren. Haal de konijnendelen uit de marinade en dep ze goed droog. Smelt de boter of verhit de olie in een braadpan en braad de konijnendelen in ca. 10 minuten rondom bruin. Zeef het azijnmengsel en voeg 2 dl. van dit azijnvocht toe aan de aangebraden konijnendelen. Temper de warmtebron en laat het konijn in ongeveer 1? uur gaar sudderen. Voeg regelmatig wat azijnvocht toe zodat de konijn goed kan sudderen.

Konijn Op Z?n Limburgs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op z'n Limburgs
1,545 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn op z'n Limburgs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept