Parelhoen Met Kersenbiersaus En Old Amsterdam

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan. Bestrooi ondertussen de parelhoen met peper en zout, bak de filets gaar in de hete boter en houd het vlees gewikkeld in aluminiumfolie warm. Schenk het overtollige vet uit de pan, blus af met het bier en voeg de fond en rozemarijn toe. Laat de saus op een hoog vuur 10 minuten doorkoken. Maak de saus vervolgens op smaak met peper en zout en roer de kaas erdoor. Klop vlak voor het serveren de in blokjes verdeelde koude boter door de saus. Snijd de parelhoen in plakken en serveer het vlees samen met de saus.

Parelhoen Met Kersenbiersaus En Old Amsterdam is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige broccolisoep met oude kaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplankje met dadelsalsa
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met ragout, paddenstoelen en doperwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme salade van asperges en truffelolie
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept