Heekfilet Met Kruiden En Venusschelpen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de olie in een erg ruime pan -bak ui,look,wortel,bleekselderij kort aan -voeg koreander,munt en pepers toe -giet de madeira erbij en laat deze tot de helft inkoken -leg de visfilets erbij en stoof ze 2 a 3 min per kant -keer ze om en voeg de schelpen toe -laat afgedekt verder stoven, tot de schelpen open zijn gegaan (verwijder gesloten schelpen) -snij de kapjes van de tomaten en leg ze op een schaal -bestrooi ze met een mengsel van de fijngehakte ui,peterselie,knoflook en broodkruim -verdeel er wat vlokjes boter over en bestrooi met zout en peper -plaats ze onder de voorverwarmde hete grill

Heekfilet Met Kruiden En Venusschelpen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaud-froid van venusschelpen op bloemkoolmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heek met bietjes en peterseliekruim
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante heek met tomatensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept