Artisjokken Op Joodse Wijze

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De artisjokken in een kookpot doen die gevuld is met bijna kokende olijfolie (? 3 cm). Wanneer de buitenkant van de artisjokken goudbruin gebakken is, enkele druppels water toevoegen, zo worden de bladeren opnieuw knapperig. Zodra de artisjokken gaar zijn, ze uit de olie halen en warm opdienen. Deze bereiding wordt op sommige plaatsen ook zonder het mengsel van knoflook, peterselie en mentuccia klaargemaakt.

Artisjokken Op Joodse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept