Oudjaarrecept Eendenborst Met Porto En Uienconfituur

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat een anti- aanbakpan goed heet worden (zonder vetstof) en leg er de eendenborstfilets in, met de kant van het vel naar onderen.
  • 2 Zet het vuur wat lager en laat het vlees 10 min. zachtjes bakken. Kruid met peper en zout en bak de andere zijde gedurende 6 tot 8 min. (het vlees moet nog rozig zijn).
  • 3 Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Giet het braadvet weg en doe de porto in de pan. Voeg de uienconfituur toe, samen met de room. Laat even inkoken terwijl u roert.

Oudjaarrecept Eendenborst Met Porto En Uienconfituur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club campagne
Lunchgerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept Frans Stoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Spaanse Tortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Tortillataartjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Olijven-mozzarella-spiesjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept