Turkse Yoghurtsoep

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de yoghurt , bloem, ei, en rijst in een pan. Zet deze nog niet op het vuur. Kluts alle ingredienten door elkaar Voeg hier koud water aan toe tot het de gewenste hoeveelheid heeft die u wilt. Doe het vuur aan en laat alles verwamen. HEEL BELANGRIJK: BLIJF KLUTSEN MET DE GARDE STOP HIER NIET MEE ONGEVEER 10 MINUTEN. GA door tot de soep kookt. Tijdens het koken nog 3 minuten door klutsen (niet stoppen) Zet het vuur laag en laat dit nog 5 minuten sudderen. Zet nu het vuur uit. Zet een steelpan op het vuur en verhit wat olie. Doe hierin de gedroogde pepertjes en de gedroogde munt. Laat dit ongeveer 1 minuutje heet worden tot het een rode kleur krijgt. Schenk dit geheel bij de reeds lauw geworden soep. De soep moet een massa zijn en niet schiften. Er kunnen diverse ingredienten worden toegevoegd. Zoals: Noten, Kikkererwten, Mais, of linzen Of andere ingredienten die uw voorkeur hebben

Turkse Yoghurtsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtsoep met wraps ‘toast’
15 min-
Bekijk recept
Turkse yoghurtsoep & Libanese Labne sandwich
2 uur-
Bekijk recept
Koude yoghurtsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude Tomaten-yoghurtsoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept