Zweden: Ganzenvet

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het vet in een kleine pan. Doe er zoveel water bij dat het net onder staat. Breng het aan de kook; laat het doorkoken tot het vet smelt. Neem de pan van het vuur, zeef de vloeistof door kaasdoek in een kleine schaal. Giet het water af als het vet begint te stollen.

Zweden: Ganzenvet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Piperade met Bayonneham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
In de oven gebakken aardappels recept
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Juraworsten op een bedje van groene kool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdsaus (zweden)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toetje Uit Zweden
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kleine Gehaktballetjes (zweden)
20-30 min -
Bekijk recept
Gravet Laks (zweden)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept