Indiase Saffraan-kaastaart

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de over tot 180?C. Doe de saffraan met het warme water in een kommetje en wrijf tot het is opgelost. Doe de zachte kaas, de melk, de saffraan, de 75 gr poedersuiker en de eetlepel koud water in een blender of keukenmachine en meng het tot een egaal mengsel. Proef en voeg zo nodig extra suiker toe. Voeg vervolgens de kardemom en het bakpoeder toe. Leg de plakjes appel in een bakvorm van 15-17 cm diep. Strooi de achtergehouden poedersuiker over de appels en doe het kaasmengsel erover. Bak de taart 25-30 minuten in de oven.

Indiase Saffraan-kaastaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept