Gegrilde Indiase Kaas Met Munt-korianderchutney

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng olie, chilipoeder en zout door elkaar en wentel de kaasblokjes erdoor. Meng voor de kruidenchutney alle overige ingredienten en zet het mengsel koel weg tot gebruik. Verhit vlak voor het serveren de grillpan voor en grill de kaasblokjes 1-2 min. onder af en toe keren goudbruin. Steek de blokjes aan prikkers en serveer met de chutney.

Gegrilde Indiase Kaas Met Munt-korianderchutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korianderchutney
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Samosa's met aardappel en tuinerwten
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Korianderchutney
0-10 min -
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept