Walnoot-ricotta Volkorenbrood

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strooi de walnoten op een klein bakblik en zet dat 7 tot 12 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven, Houd zorgvuldig in de gaten en draai en schud ze regelmatig om want ze verbranden snel. Neem ze zodra ze bruin zijn uit de oven en laat afkoelen. Hak ze, zodra ze bruin zijn, uit de oven en laat afkoelen. Hak ze ofwel met de hand fijn of laat ze in een keukenmachine tot de consistentie van koekkruimels draaien. Doe de walnoten en de overige ingredienten in de broodvorm in de door de fabrikant aanbevolen volgorde. Stel in op volkorenbrood, medium korst en druk op start.

Walnoot-ricotta Volkorenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept