ROOMRIJSTPUDDING

2
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Beboter de magnetronbestendige kom.* Meng in een andere kom de gesuikerde gecondenseerde melk en het water tot een geheel.* Giet dit mengsel in de beboterde kom.* Doe er de rijst bij en dek de kom af met het deksel.* Kook de rijst gedurende 5 tot 6 minuten op 100% totdat het vocht aan de kook is.* Verminder het vermogen nu onmiddelijk tot 60% en kook de rijstpap nog 30 tot 35 minuten totdat deze begint in te dikken.* Roer klonten in de rijst tweemaal gedurende de kooktijd los.* Roer de rijst na de kooktijd nogmaals los en breng eventueel op smaak met suiker.* Laat de pap voor het serveren nog 5 minuten rusten om verder in te dikken.

ROOMRIJSTPUDDING is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Kersen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Kersen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept