Gemarineerde Speklapjes Met Gemberworteltjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de sjalotten 3 min. al omscheppend. Schep ze uit de pan en bak het vlees in het bakvet aan beide kanten mooi bruin. Temper het vuur en voeg de sjalotten en 1 dl water toe. Laat het vlees in ? 20 min. op een laag vuur gaar worden. Smelt de boter en fruit de ui met de uitgeperste knoflook al omscheppend in ? 3 min. goudgeel en glazig. Snijd intussen de worteltjes in stukjes van ? 4 cm en voeg ze toe. Bak ze 3 min. mee. Voeg de gemberbolletjes, het nat, de bouillon en peper en zout naar smaak toe en laat de worteltjes beetgaar stoven. Bind het vocht met een beetje allesbinder. Serveer met de speklapjes. Lekker met aardappelpuree.

Gemarineerde Speklapjes Met Gemberworteltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete groentetuin
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Tahoe Met Gemberworteltjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept