Italiaanse Pastasalade Met Kip En Pijnboompitten

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta met een snufje zout en olijfolie ′al dente′. Laat de pasta uitlekken en plaats deze in de koelkast. Bak de gemarineerde kip mooi gaar en zet dit in de koelkast. Doe hierna de kruiden bij de ham en een schuitje olijfolie, bak de ham ongeveer 5 minuten op hoog vuur, zet deze daarna even in de koelkast om af te koelen. Maak de dressing door de mayonaise met witte wijnazijn, honing en de kruiden te mengen. Doe door de dressing de 3 eetlepels rauwkostsalade, geeft niet als er wat zuur meekomt. Snijd de bosuitjes fijn en meng deze ook door de dressing Rooster de pijnboompitten mooi bruin in een koekenpan op hoog vuur. Meng de gemaakte dressing door de pasta, doe de kip erbij en de gebakken hamblokjes en tenslotte de pijnboompitten. Zet de gemaakte salade nog ongeveer 1-2 uurtjes in de koelkast

Italiaanse Pastasalade Met Kip En Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept