Indonesische Riblappen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de braadboter in een pan en braad het vlees aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan en laat de ui in het braadvet fruiten tot ze begint te kleuren. Laat de knoflook kort meefruiten. Blus af met het sojasausmengsel en breng met een scheut water aan de kook. Leg het vlees in de saus, draai het vuur laag, zet de deksel op de pan en laat het vlees in 2-3 uur zacht gaarstoven. Keer het vlees af en toe om. Haal het laatste half uur (of iets langer) de deksel van de pan, zodat de saus wat kan indikken.

Indonesische Riblappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept