Runderlappen Uit De Slow Cooker

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De runderlappen doormidden snijden, zouten en peperen. In een koekenpan de boter bruin laten worden. Hierin het vlees aan beide kanten even aanbakken. Daarna in de slow cooker leggen. Iets van het braadvocht over het vlees gieten. Pan terug op het vuur, uien en knoflook toevoegen, glazig bakken, daarna bij het vlees voegen. Het sinaasappelsap- en schil, de gekneusde jeneverbessen en peperkorrels en het kaneelstokje toevoegen bij het vlees. Ondertussen de koekenpan weer terug op het vuur, gas hoog, voeg dan de wijn en het water toe en bak de aanbaksels los en laat het vocht iest in koken. Voeg al roerend het bouillonpoeder toe en laat dit oplossen. Dit over het vlees in de slow cooker schenken tot dat het vlees bijna onder staat. De slow cooker op ± 7½ uur zetten. Eventueel daarna nog binden met allesbinder.

Runderlappen Uit De Slow Cooker is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde Sucadelapjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slow-Cooker Varkensrollade Met Sherry En Rode Uien
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slow Cooker Kip
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes Uit De Slow-cooker
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept