Pan Bagnat De Cagne Sur Mere

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Herinnering aan 1979.Ik hoor de rollende golven en de spelende peuters, ik ruik de middelandse zee en ik proef ...Dit aten we op het strand van Cagne sur Mere. Snij de komkommer en tomaat in plakjes, de paprika in reepjes, de uien in ringen en de eieren in plakjes. Maak een dressing van de olie en azijn. Snij de broodjes overdwars in tweeen en besmeer ze eventueel dun met boter. Leg op de onderste helft van elk broodje een blaadje sla, daarop plakjes komkommer, daarover plakjes tomaat, bestrooi met wat peper en zout, leg op de tomaat plakjes ei en hierop de uienringen. Bestrooi weer met wat peper. Leg ca. 3 olijfjes verdeelt tussen de uienringen en leg daarna 2 ansjovisjes kruiselings over het geheel. Besprenkel het daarna met de dressing. Leg het kapje er weer op en druk eventjes aan anders valt alles er meteen weer tussenuit.

Pan Bagnat De Cagne Sur Mere is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensblokjes Grand Mere
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème de macarons Grand-mère ( bitterkoekjesvla)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kipfilet op grootmoeders wijze (à la grand-mère)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Suikertaart à la Grand-mère
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept