Chocolade-Cheesecake

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine minimaal 15 minuten in ruim koud water. Verkruimel de lange vingers en meng ze met de gesmolten boter. Druk dit mengsel op de bodem van een kleine springvorm. Laat de chocolade au bain marie smelten, maar niet warm worden. Klop de kwark met de suiker en meng er de gesmolten chocolade en de creme fraiche door. Klop de eiwitten stijf. Los de goed uitgeknepen gelatine op in een klein bodempje heet water. Spatel de eiwitten en de gelatine door de kwark en schep dit mengsel op de bodem van lange vingers. Laat de cheesecake enkele uren opstijven en bestrooi deze voor het serveren met cacao.

Chocolade-Cheesecake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept