Kaasfondue, Marokkaanse

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de maizena aan met het sinaasappelsap en voeg dit al roerende toe aan de fondue. Blijf roeren tot een gladgebonden fondue ontstaat. Roer de ui, een snufje kaneel en (citroen)peper erdoor. Strooi de amandelen en koriander erover. Zet de kaasfondue op een rechaud met de lamsham, lof, paprika en brood eromheen.

Kaasfondue, Marokkaanse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept