Tong Met Champagne En Geglaceerde Bananenschijfjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de tongfilets in de champagne, 25 gr boter en voeg een snufje cayennepeper en zout toe. Laat ze afkoelen in het kookvocht. Klop de eidooiers in 3 eetlepels kookvocht en voeg de resterende boter gesmolten toe. Voeg nu de room en het ingedikte kookvocht toe. Glaceer de schijfjes banaan. Leg op een oven schotel de tong en schik hier de banaan op en omheen, overgiet het geheel met de saus en verwarm alles in de oven of de magnetron. Serveer met rijst en een salade

Tong Met Champagne En Geglaceerde Bananenschijfjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Antilliaanse omelet geflambeerd met rum
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Notenyoghurt
10 min Nagerecht
Bekijk recept
"Fruitcreme Met Oud Brood!!"
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananensoep Met Kokos
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept