Hete Bliksem

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de pan doen.Aardappelen onderin dan zoete appels en zure appels bovenop leggen.Opzetten met weinig water en zout.Kooktijd ongeveer 20 minuten.In de tussentijd de speklapjes aanbakken in weinig boter en de uien erbij doen en meebakken.Aardappels en appelen afgieten en iets van het kookvocht opvangen.Stamp het goed door elkaar met wat melk en eventueel het kookvocht en een klontje boter.Op smaak maken met peper en zout.Jus maken volgens de gebruiksaanwijzing en de gebakken uien en het spekvet erbij doen.

Hete Bliksem is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept