Boerenkool Met Halskarbonaden

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boerenool in de bouillon in ongeveer 3 kwartier laten gaar koken. Geschilde, gewassen en in blokjes gesneden aardappelen toevoegen en ze een kwartier laten meekoken. Dan stampen. Als vleesgerecht wordt hierbij halskarbonades geserveerd. De halskarbonades marineren in een mengsel van ketjap, citroensap en peper. Smeer ze vervolgens in met gesmolten boter of olie. In de oven roosteren, of onder de grill of gewoon in de koekenpan bruin bakken.

Boerenkool Met Halskarbonaden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bonte Vleesspiezen
30-60 min -
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept