Yoghurtijs Met Bosvruchten

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Los 75 gram suiker al roerende in de yoghurt op. Klop de slagroom bijna stijf en meng dit luchtig door de yoghurt. Bereid dit mengsel in een ijsmachine tot romig ijs, of laat het in de diepvriezer in 4 uur bevriezen. Maak het ijs na 3 uur met de staafmixer fijner. Kook 150 gram bosvruchten met al het vocht en 50 gram suiker 5 minuten. Pureer dit met een staafmixer tot een fijne saus. Laat de saus afkoelen. Schep bollen yoghurtijs in hoge coupes, schenk de bosvruchtensaus erover en garneer met het fruit.

Yoghurtijs Met Bosvruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept