Joodse Latkes

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen. Leg een theedoek in een kom en rasp daarin de aardappelen en de ui grof. Droog de geraspte aardappelen en ui door deze in de theedoek uit te wringen. Klop een ei los en roer er de geraspte aardappel en ui onder. Voeg de bloem bij dit mengsel en kruid met zout en peper. Kneed dit mengsel en vorm 4 platte koekjes. Verhit de olijfolie in een pan met anti-aanbaklaag en leg er voorzichtig de 4 kleine aardappel-uikoekjes in. Bak ze aan beide kanten lekker krokant en laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.

Joodse Latkes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

LATKES (aardappelkoekjes)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Latkes (aardappelpannenkoekjes)
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Latkes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Latkes (aardappelkoekjes)
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Joodse kippensoep stap-voor-stap
1u15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse kippensoep met matzeballen
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse Kippensoep
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse Boterkoek
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept