Kimchi (standaard & Betsjoe)

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de rettich in flinterdunne reepjes van 7 centimeter lang. Hak de uitjes in stukken van 7 centimeter en snij ze vervolgens in reepjes. Pers de knoflook en snij de oesters in stukjes. Meng in een andere kom de rettich, uitjes, knoflook, oesters, gember, garnalen, de helft van het (keuken)zout en de cayennepeper. Laat de kool uitlekken en spoel deze als de smaak te zout is eventueel af met een beetje koud water. Til elk blad afzonderlijk op en leg er een beetje van het mengsel tussen. Sla het buitenste koolblad om, zodat het mengsel in de kool op zijn plaats blijft.

Kimchi (standaard & Betsjoe) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Snelle kimchi
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kimchi van kohlrabi van de Koreaanse Ae Jin
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bulgogi
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept