Chocolade Taart.

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water in een klein pannetje aan de kook. Doe de chocolade erbij, en laat deze langzaam smelten. Laat het een beetje afkoelen. Breek de eieren in een schaal, en klop deze. Voeg langzaam de suiker toe. Doe de boter en het zout er door, en roer goed door elkaar. Vanillesuiker erbij en nog eens roeren. Zeef de meel en de bakpoeder. Doe de meel, de karnemelk en de chocolade beetje voor beetje erbij, onder goed roeren. Vet een cake- of taartvorm in met de boter, en giet het deegmengsel erin. Bak de taart in 35 minuten gaar (test met een sateprikker). Laat de taart in de vorm afkoelen. Klop de slagroom met de suiker goed stijf. Snijd de taart horizontaal doormidden. Verdeel de slagroom over het onderste gedeelte, en leg voorzichtig de bovenkant er weer op.

Chocolade Taart. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept