Turkse Stoofpot Van Zeebrasem

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een pan op het vuur en laat deze goed heet worden. Giet een scheutje olijfolie in de hete pan. Voeg de wortelen, de ui, rode-, gele-, en groene paprika toe. Vervolgens de zucchini, de laurierblaadjes en een eetlepel tomatenpuree. De tomatenblokjes en citroenschijfjes volgen hierna. Voeg nu 300 ml water (of bouillon) toe aan de groenten in de pan. Vervolg met een flinke eetlepel room. Roer dit alles even door en voeg zout naar smaak toe. Als laatste strooit u enkele lente-uitjes over het gerecht.

Turkse Stoofpot Van Zeebrasem is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeebrasem in de oven op Provençaalse wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeebrasem Met Aiolisaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Koriandersaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Kweepeer
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept