Libanese Visschotel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui glazig op een niet te hoog vuur in een beetje olijfolie.Doe de knoflook erbij, bak die ook even mee en voeg de tomaat en koriander toe plus de cayenne naar smaak.Laat afgedekt 10 minuten smoren.Voeg er dan de tahin en zoveel water bij dat er een redelijk dikke saus ontstaat.Breng op smaak met zout.Verhit nog wat olie in een koekenpan.Bestrooi de mootjes vis met zout en bak ze op laag vuur onder een deksel gaar.Dat duurt slechts een paar minuten. Bedek de vis met de saus.Garneren kan met geroosterde pijnboompitten of met wat koriander.

Libanese Visschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Broodjes met tonijn op Libanese wijze
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hamburger met Libanese smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept