Tilapia Met Gember, Saffraan En Wortel

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de ui en wortel. Voeg saffraan, gemberpoeder, -siroop, en grofgeknipte bladselderij toe en roerbak even kort. Voeg het hete water toe en het verkruimelde bouillonblokje. Bestrooi de vis licht met zout en peper en leg ze erbij. Stoof zachtjes een minuut of 3 met het deksel op de pan en keer dan de vis voorzichtig om om ook de andere kant een mooi geel kleurtje te laten krijgen. Doe er nu ook de gemberplakjes bij en settoof in nog eens 3-5 minuutjes alles gaar.

Tilapia Met Gember, Saffraan En Wortel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept