Eendenborst Met Passievruchtensaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het spek en laat uitlekken op keuekenpapier. Haal het vruchtvlees uit de passievruchten, gebruik het sap al dan niet gezeefd. Was en reinig de waterkers. Kruis de eendenborst met peper en zout en bak in hete boter (ca. 40 min.)Haal ze dan uit de pan en houd ze warm. Voeg de suiker toe en laat karameliseren. Blus mat azijn, passievruchtvlees of -sap en ventueel een weinig water. Voeg de room toe en laat even inkoken. Voeg het spek toe en laat opnieuw koken. Snijd de eendenborst in plakjes en schik op voorverwarmde borden. Giet een beetk-je saus op het vlees. Versier met halve passievrucht en waterkers.

Eendenborst Met Passievruchtensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstdessert met tropische passievruchtensaus
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillemascarpone met passievrucht
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocadococktail met passievruchtensaus
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde Ijsbol Met Passievruchtensaus.
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept