Filet De Boeuf Farci : Gevulde Ossenhaas

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ossenhaas in de lengte open snijden. Het sjalotje hakken en mengen met de tuinkruiden en de mosterd. Het vlees met het kruidenmengsel vullen, daarna opbinden en bestrooien met vers gemalen peper. De Madera met de kalfsfond 5 minuten door laten koken en de saus vervolgens monteren met de boter en op smaak brengen met zout en peper. De olie verhitten in de braadslee en het vlees hierin rondom dicht schroeien en verder in de oven 5 minuten laten braden. Het vlees in plakken snijden en samen met de saus over de borden verdelen.

Filet De Boeuf Farci : Gevulde Ossenhaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gemarineerde ossenhaas
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept