Vlaamse Stoverij Met Bruine Trappist

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wentel de stukjes vlees in de bloem en bak ze even bruin in boter. Bak ook de ajuin even voor, doe alles in een stoofschotel, voeg er kruiden bij peper, zout, drie kruidnagels, een handje verse thijm en een laurierblad. Twee flinke lepels verse mosterd en het flesje trappist erbij en het hele zwik onder gesloten deksel op gemak laten pruttelen - zeker een uur of drie op zacht vuurtje - mocht het te droog worden doe er dan nog wat trappist bij. Om het nog iets fijner te maken kan je een lepeltje kalfsfond toevoegen.

Vlaamse Stoverij Met Bruine Trappist is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Kalkoenkarbonade met Achelse trappist
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept