Foo Yong Hai Saus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook. Voeg tomatenketchup, suiker ketjap, en djahe toe. Laat alles, onder voortdurend roeren 2 tot 3 minuten zachtjes doorkoken. Maak de maizena aan met 2 eetlepels koud water. Roer het mengsel door de saus en laat er nog even de kook overheen komen.

Foo Yong Hai Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Foeyonghai met ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foeyonghai met mihoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Callaloo met foo-foo
Bekijk recept
Foo Yong Hai
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept