Mini Sis Kebabs

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het lamsvlees in blokjes van 1 cm en leg ze in een ondiep bord. Meng de tahinpasta met olie, citroensap, knoflook en komijn en schenk deze saus over het vlees. Laat het geheel minstens 3 uur marineren en roer het af en toe om. Warm de grill voor op hoog. Steek de blokjes vlees aan spiesjes of stokjes en rooster ze in ongeveer 20 minuten goudbruin. Draai ze af en toe en bedruip ze intussen met de marinade. Bereid intussen de saus: meng alle ingredienten in een kommetje. Serveer deze kebabs warm met de saus.

Mini Sis Kebabs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minikebabs
15 min Snack
Bekijk recept
Turkse kebabs van lamsgehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept